perjantai 25. marraskuuta 2011

Aloitus

Koitan tässä nyt remontin lomassa aina välillä päivittää mitä kaikkea ollaan tähän asti saatu aikaiseksi. Remppa aloitettiin tapetin repimisellä tiiliseinistä, vanhan kylmiön ja parin seinänpätkän purkamisella. Kylmiöön oli kulku kodinhoitohuoneen puolelta, josta olimme muuten jo ottaneet kaapistot aiemmin pois. Kylmiön koneisto olisi ollut velä autotallissa, mutta päätimme purkaa koko roskan, kun ei meillä olisi kuitenkaan ollut käyttöä niin paljolla kylmätilalla jääkaapin lisäksi. Olisihan sen voinut jättää ns. varastotilaksi, mutta hmm.. No se olisi kuitenkin imaissut kaiken ylimääräisen roinan sisäänsä mitä luulet joskus tarvitsevasi, enkä minä ainakaan sitä olisi jaksanut koskaan siivota. Joten ei muuta kuin seinät pois.

Pohjakuvassa ympyröity kylmiö ja olohuoneen seinän pätkä. Kylmiö on sopivasti keittiön kulmassa, että kun siitä pari seinää purkaa, tulee paljon lisää tilaa. Olkkarin ja eteisen välistä purettiin pätkä seinää, tai siihen asti ku tuli tiiliseinä vastaan..



Tässä lähtötilanne. Kylmiö on oikeassa reunassa. Otettiin "baaritaso" talteen ja viritetään se sit takaisin.

Alkaa seinät lähteä..

Ja hups. Seinät villoineen lähti.

Pieniä hankaluuksia meinas tulla ku toi kylmiön betonilattia on paljon ylempänä. Olimme jo suunnitelleet laittavamme ekassa kuvassa näkyvän tason tuohon takaisin ja tehdään siitä meiän oma pikku baari, ni päätettiin samalla että korotetaan lattia "baarin" kohdalta eikä aleta sitä siitä piikkaamaan pois. Ja sit saa viritettyä hienot valot siihen korotuksen reunaan ;) Ja bilehile haluaa tietty peilipallo ja vaahtokone kattoon.. Hah hah :D


Olkkarin ja eteisen välisen seinän purkua.
Tuli muuten aikast paljon avarampi kulku olkkariin :)

Seuraavaksi tulossa taas lisää purkamista, purkamista..

1 kommentti:

  1. Mielenkiintoinen urakka teillä, itse olen aikoinaan peruskorjannut talon alusta alkaen.

    VastaaPoista